woensdag 31 december 2014

Mijn 2014: terugblik
2014 ligt bijna achter ons. Een jaar waarop ik terugkijk met een glimlach.
In een jaar kan veel gebeuren en gelukkig kan ik zeggen dat 2014 een goed jaar voor mij en mijn gezin is geweest.
Er zijn geen nare dingen gebeurd en dat is natuurlijk iets om heel blij mee te zijn.

2014 is een jaar geweest waar ik iets meer tot rust ben gekomen en heb ik elke dag bewust genoten van Noah. Natuurlijk waren daar momenten die ik minder leuk vond maar wat ben ik blij dat aan die dagen ook weer een einde komt (en ik heerlijk naar bed kan gaan ;-).

Mijn grootste geluk is Noah. Mijn tweede grootste geluk is Bram en het feit dat wij samen zijn. Noah en Bram: het belangrijkste in mijn leven. Zij zijn my men, my moon. Mijn alles.

Tel je zegeningen elke dag
Ik heb dagelijks stilgestaan bij dingen waar ik dankbaar voor ben. Ik schreef ze op en soms was het een hele bladzijde vol. Ik kan ontzettend dankbaar zijn met kleine dingen, kun je nagaan hoe blij ik ben als grote wensen/dromen uitkomen! En dat is gebeurd.
Ik geloof in God en ik geloof dat elke goede gave, elk geschenk van boven komt. Ik knijp in mijn handen voor alle kleine- en grote zegeningen in 2014. Niet alleen op materialistisch gebied, maar ook in kostbare vriendschappen of als onze gebeden verhoord worden voor ziekte of pijn bij mensen om ons heen. Ik ga met alles naar mijn Vader toe en ben niet bang om met iets kleins of onzinnigs bij hem te komen.

In oktober 2014 heb ik besloten om actief met mijn blog aan de slag te gaan. Ik ben van plan om in 2015 de plannen en ideeën die ik heb verder uit te voeren. Iets met 'uit mijn comfortzone stappen'. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop dat jullie met me mee gaan. Elke reactie lees ik met plezier en ik ben jullie dan ook ontzettend dankbaar! Het contact wat ik met sommige van jullie heb, naast deze blog, is zo leuk en fijn!2015 wordt een geweldig mooi jaar; it's time to shine! 


Ik wens jou 365 dagen vol geluk, liefde, gezondheid en plezier! Dat alles wat je onderneemt mag lukken en dat er zelfs dromen mogen uitkomen. Een jaar dat je trots op jezelf bent en dat je af en toe een cadeautje voor jezelf koopt. Dat er nieuwe vriendschappen mogen ontstaan of er in oude vriendschappen weer nieuw leven wordt geblazen. Dat je aan het einde van deze 365 dagen mag terugkijken op jaar vol vreugde en liefde.
Tot ziens in 2015!
♡, Judith
Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

8 opmerkingen :

 1. Wat een mooi stukje heb je geschreven! Fijn dat je zo'n mooi jaar achter de rug hebt en wat een goed idee van je om alles waar je dankbaar voor bent op te schrijven! Lijkt me een goed doel voor mij voor volgend jaar :) ik krijg door je post direct een liedje in mn hoofd, hij gaat iets van: tel je zegeningen 1 voor 1, tel ze allen en vergeet er geen.. Hihi. Fijne jaarwisseling en ik hoop dat 2015 net zo'n mooi jaar voor je wordt als 2014!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He Judith, wat prachtig geschreven! Ik wens je al het goeds toe voor 2015!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vroeger zeiden ze vaak: "Al wat wenselijk is!". Dat vond ik toen ouderwets, maar ik wens het je wel toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtig geschreven! Beste wensen voor jullie, dat het weer een mooi jaar mag worden.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi stukje heb je geschreven! Gelukkig nieuwjaar voor jullie drietjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi geschreven lieve Judith!

  Ik wens dat 2015 een gezegend, liefdevol en gezond jaar voor jou, Bram en Noah mag worden!

  Liefs, Daan & Noah

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ben benieuwd naar al je blog plannen voor dit jaar! Ik lees met je mee, cheers op een goed jaar, x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat kan jij toch goed schrijven. En uit je comfortzone stappen is heel spannend maar ook gaaaaf!

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡