maandag 22 december 2014

Save this one: week 51Nog even en het is kerst. Ben jij er al helemaal klaar voor?
De kerststemming zit er hier al goed in, ik moet alleen nog de laatste cadeautjes kopen en ik moet de boodschappenlijst nog schrijven...Nog even een paar drukke dagen en dan tijd om kerst te vieren.

Afgelopen week was voor mij redelijk goed, maar wat is de tijd weer voorbij gevlogen. Ik breng je
vandaag op de hoogte van de ins- en outs van mijn week. Met o.a. nieuwe geshopte spulletjes en gekregen cadeautjes! Kijk je mee?
1. Één van mijn favoriete webshops is Wonenmetlef. Zij verkopen mooie meubels, accessoires en leuke hebbedingen voor in huis. Ik had een bestelling geplaatst en ging deze van de week ophalen. Ik kon het niet laten om nog in de showroom rond te kijken en nam deze twee opbergblikken van Nicholas Vahé mee naar huis.

2. Dit jaar hebben wij ervoor gekozen om geen kerstboom neer te zetten. Deze mooie olijfboom kregen we cadeau van mijn oom en tante waar we goed bevriend mee zijn. Ik kon mijn ogen niet geloven, want een olijfboom staat al lang op mijn wensenlijst en ze hadden dat blijkbaar opgepikt uit onze gesprekken! Hoe lief! De opbergmand die ernaast staat moet nog om de pot heen, dan vind ik 'm helemaal leuk.
Het is bijna cadeautjes-tijd, dus ik had ze netjes neergezet. Helaas duurde het niet lang, want Noah had 1 pakje al opengescheurd. Euh....

3. Dit boek vind ik GENIAAL. Noah kreeg hem als kerstcadeautje van dezelfde oom en tante, en we vinden hem echt tof. Het bijbelverhaal geheel in Lego stijl. De engelen hebben glittervleugels, ook erg leuk ;-). Het boek is hier trouwens te koop.

4. Op zich een leuke foto, maar helaas heeft Noah al vier dagen koorts en pijn. Hij ligt al een paar dagen bij ons op schoot en dat is zo niks voor hem. Deze nacht even afwachten, en anders toch maar even de huisarts bellen.
Op de achtergrond zie je rode bessen die ik spontaan kreeg van de hovenier die onze tuin aanlegde. Zo lief ook!


Nog even en we gaan het nieuwe jaar in! Ik kijk ontzettend uit naar de komende dagen. We gaan niet heel veel bijzonders doen, maar vooral heerlijk met ons gezinnetje samen zijn.
Ik wil jullie een fijne week (of vakantie) toewensen & natuurlijk hele mooie en gezellige kerstdagen! 

♡, Judith

Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

6 opmerkingen :

 1. Haha, het verhaal in Lego. Wat leuk bedacht!
  Ai, balen dat hij zo ziek is. Ik hoop dat de koorts snel zakt. Ik duim voor jullie!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat hebben jullie toch een fijn huis! Ik heb een olijfboompje ook al heel lang op mijn verlanglijstje staan! Zo mooi! Ook voor jou en je gezin hele fijne dagen gewenst! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zulke fijne foto's! En dat olijfboompje kan er prima mee door als kerstolijfboom :) hele fijne dagen voor jullie!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hoop dat Noah opgeknapt is.
  Mooi olijfboompje.
  Fijne dagen samen!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh die blikjes staan leuk zeg! Gezellige foto's zijn het weer. Ik hoop dat Noah zich gauw beter zal voelen en jullie een fijne kerst hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ah beterschap met Noah! Zo vervelend als je kleintje ziek is! Wat heb je toch een tof interieur zeg.

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡