zondag 28 december 2014

Meest gelezen artikelen 2014: top 5



Over een paar dagen is het 2015 en op de een of andere manier kijk ik altijd terug op het afgelopen jaar. Dit is waarschijnlijk iets waar je zelf ook stil bij staat.
In (oktober) 2014 heb ik gekozen om actief aan de slag te gaan met mijn blog. Binnenkort krijgt mijn blog een make-over en komt mijn nieuwe camera binnen!

Het is voor mij leuk om te zien dat de bezoekersaantallen stijgen en ik steeds meer vaste bezoekers krijg (heel erg leuk!). De artikelen worden goed gelezen en ik ben daar ontzettend dankbaar voor.

In 2015 hoop ik jou weer met veel nieuwe artikelen en foto's te inspireren. Voor nu een kleine terugblik op 2014 en de artikelen die het meest gelezen zijn. Heb jij ze al gelezen?








#1. Shoplog: kleding Noah
Shoppen voor mijn kleine man is zo leuk om te doen, en dat had ik van te voren echt niet verwacht omdat ik vroeger altijd stond te kwijlen bij de meisjes-afdeling. Ik denk nu juist dat het leuker is om te shoppen voor een jongen, omdat je daar iets meer je best voor moet doen! In dit artikel liet ik Noah's nieuwste aanwinsten zien.




#2. Hoera! 11 maanden mama
Zwanger worden (en zijn) vond ik al geweldig, maar echt moeder zijn overtreft mijn grootste verwachtingen. In dit artikel ben ik lichtelijk emotioneel en besef ik dat de tijd voorbij vliegt. Nieuwsgierig geworden? Klik ;-).




#3. Uitnodigingen Noah's eerste verjaardag
Bij een mede-mama-blogger won ik een tegoed bij Greetz en ik maakte online deze mooie uitnodigingen.
Ik zou ze zo weer voor Noah's 2e verjaardag kiezen. Wat leuk ook om te weten dat dit artikel vaak bezocht wordt via Google...De uitnodigingen vindt je hier.




#4. Kartonnen huisje
Één van Noah's favoriete speelgoed is toch wel dit kartonnen huisje. Als je het mij vraagt, is dit bij uitstek een geweldig cadeau waar de kinderen jarenlang plezier van hebben. Ik schreef er een uitgebreid artikel over waar heel enthousiast werd op gereageerd. Als je het nog niet hebt gelezen, kun je het hier alsnog even doen.




#5. Shoplog: Judith
Moeder ging sinds lange tijd weer even shoppen, en dat moest ik uiteraard met jullie delen. Ik zette alle nieuwe kledingstukken op de foto en het resultaat kun je hier terug vinden. Oh, wat hou ik toch van offline shoppen!






Fijne zonnige zondag!
♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'

7 opmerkingen :

  1. Shoplogs voor de kids zijn ook zo leuk om te bekijken!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Grappig wat je zegt bij #1 is zo waar! Toen ik op 't begin moest shoppen voor m'n neefje had ik moeite, maar nu is dat appeltje eitje. Shoppen voor boys is leuk! Alhoewel ik laatst bij de H&M wel een beetje stond te kwijlen bij de tule rokjes op de meisjesafdeling haha. Maarja dat kan ik dat kind ook niet aandoen ;) x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ah ja wat leuk! Stuk voor stuk heerlijke stukjes om te lezen en zien! Ik ben reuze beniewd naar je nieuwe layout :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuk overzicht! Ik vond de blog over terugkijken op moederschap erg mooi, zo herkenbaar! Ben benieuwd naar wat je volgend jaar gaat schrijven. Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Fijne posts! En geniet nog even van 2014! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Dank je wel voor het overzicht. Ik vind jullie kindje zo mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke top 5!
    Ik heb ook een zoontje en oh wat is het fijn om voor hem te shoppen. Moet inderdaad soms ook aan mezelf denken, want dat winkelmandje van de Zara gaat bijna alleen maar vol met zijn kleding ;-) Goed dat je ook eens voor jezelf bent gaan winkelen. En mooie dingen gevonden ook!

    Ik wens jou, je man en Noah een heel fijne jaarwisseling!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡