zaterdag 13 december 2014

Mama's life: shoplog Judith




Een shoplog van mama's nieuwe aanwinsten? Ja, het is echt waar!

Het is goed een jaar geleden dat ik offline ben gaan winkelen. Een hele dag. Natuurlijk heb ik het afgelopen jaar regelmatig geshopt maar dan met name online. Dat brengt ook vreugde met zich mee (hallóóó postbode), maar mij maak je niet blijer als met een dagje winkelen.

Samen met mijn man en zoontje ging ik een dag naar Wijnechem toe. Een ontzettend leuke winkelcenter met veel diverse winkels. We hebben het alle drie naar ons zin gehad en zijn goed geslaagd. Afgelopen zaterdag ging ik met een vriendin een dagje naar Rotterdam en ook daar liep ik tegen een aantal leuke items aan. Kijk je mee naar mijn nieuwe kledingstukken?







#1. Als eerste vond ik deze heerlijke sweater bij H&M Divided. Hij valt over de kont, heeft een fijne pasvorm en zit erg comfi. Ik kan hem dragen als jurkje maar ook op een broek staat hij erg leuk.




#2. Deze zwarte clutch kwam ik tegen bij New Look en ik vind 'm erg tof! Hij is zwart, groot en hij heeft een leuk detail op de voorzijde. Perfect om te gebruiken als ik een verjaardag of uitje heb.

#3. Ik kreeg 'm niet goed op de foto, maar ik kocht bij H&M Divided een high-waisted jeans waar ik superblij mee ben. Hij zit namelijk als gegoten, perfect match.

#4. Tijdens mijn shopsessies was ik opzoek naar fluffy of furry vesten, maar ik heb de perfecte nog niet gevonden. Wel vond ik dit heerlijke wollige gilet bij H&M, alweer. Hij zit heerlijk comfortabel en maakt een outfit net even af.






#5. Bij New Look liep ik tegen dit bordeaux rode shirt aan. Ik ben niet zo'n grote sportfan, maar deze type shirts vind ik echt leuk. Zeker in combinatie met een leren jasje, jeans en pumps. Een beetje vrouwelijk maken dus ;-).




#6. Bij Esprit kwam ik deze mooie top tegen en ik vond 'm meteen geschikt voor de feestdagen. Hij bestaat uit verschillende materialen en aan de bovenkant heeft hij een see-through gedeelte. Helemaal goed.




#7. Bij gebrek aan streepjes- en comfi shirts in de kast, nam ik deze mee bij H&M. Hij zit heerlijk en valt erg mooi.




#8. Deze foto doet de top niet echt eer aan, want ondanks dat het een basic kledingstuk is, hij is zo mooi! Hij is gemaakt van viscose en valt echt heel mooi. Hij heeft een vrij hoge hals en hierdoor erg geschikt voor een ketting. Ik kocht hem bij Vero Moda en ik ben echt van plan om meerdere kleuren te kopen. Zo veel beter dan katoenen tops, vind ik.




#9. Je ziet hem niet goed, maar hij staat er echt op: een basic lange zwarte top. Ik koop deze regelmatig bij the Sting en ik ben al jaren fan. Een echte aanrader als je op zoek bent naar stevige, katoenen tops.

#10. Als laatste dit geweldige vest. Ik kom eigenlijk nooit bij Only, maar op dit vest was ik meteen verliefd. Hij is zwart/wit en heeft (nep) leren details. Hij zit heerlijk, hij prikt niet, hij is warm, erg lang en ik kan hem met bijna alles combineren. Yay voor deze goede vondst!





En dan nog alle kledingstukken op een rij. Stiekem vind ik de foto gewoon erg goed gelukt ;-).
Ik ben erg blij met alles, maar ik kan niet wachten om in februari weer een dagje te gaan winkelen. Kom maar op met alle voorjaar- en zomerkleding!

Ik heb trouwens ook nog een aantal woonaccessoires geshopt, maar die zullen jullie binnenkort voorbij zien komen.




 Wat vind jij van mijn nieuwe aanwinsten? En, in welke stad ga jij het liefst winkelen?





Fijne dag!
, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

11 opmerkingen :

  1. Zo, jij bent goed geslaagd! Met een frivool uitstapje naar bordeaux rood ;-)
    Je laatste foto is super!
    Ik hou niet van winkelen (echt niet) en scharrel mijn kleding bij elkaar. Beetje uit een winkel, kringloop, via internet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja er moet toch iets van kleur in mijn kast komen ;-). Dankjewel voor je leuke reactie. x, Judith

      Verwijderen
  2. Stuk voor stuk hele gave items! En wat staat het prachtig op de foto allemaal!
    Ik shop het liefst in Amsterdam en Rotterdam :), Wijnechem is inderdaad ook erg prettig shoppen!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het gilet is mooi! En de top van de Esprit ook, prachtig. Staat je vast erg mooi (:

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oh en in welke stad... ;) Groningen! Fijne shop stad. Veel leuke winkels, ook winkels die er in de rest van het land niet zijn. (Ken je Sostrene Grene? Moet je zeker eens naartoe, zou jij erg leuk vinden!) En de stad is niet te groot en niet te klein. Perfect.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh, ik wil zo graag naar Groningen toe! Sostrene Grene staat met stip op #1 haha! Een van mijn doelen voor 2015 ;-). Dankjewel voor je leuke reactie X, Judith

      Verwijderen
  5. Leuk! Ziet er gaaf uit allemaal. Vooral het herdersvestje ;-) ( wollig gilet)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Heel leuk! Fijn dat je even tijd had voor jezelf!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Bedankt voor je leuke reactie op mijn blog! Ik zit (nog) niet op IG :-). Fijne avond, Pascale

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Prachtige Shoplog! Zou het zelf zo allemaal kunnen overnemen. Zwart, wit en soms een kleine uitstap. Altijd goed :-) liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡