dinsdag 23 december 2014

CHRISTMAS TIME: Onze outfits voor kerst #2. Noah's look




Vandaag laat ik Noah's outfit zien die hij met 2e kerst zal dragen. We gaan met mijn familie uit eten, en ik vind het wel leuk dat hij er een beetje chique uitziet. Als een kleine gentleman.

De kleuren van zijn outfit passen goed bij mijn outfit (niet echt belangrijk, maar toch...) en bovenal zijn alle kledingstukken comfortabel, en dat vind ik toch wel het belangrijkste. Hoe lief ik een echt blousje met stropdas ook vind, in mijn ogen is dat niet echt praktisch voor een 1 jarige.

Kijk je mee naar de outfit van Noah?








Het shirtje zag ik toevallig hangen in de etalage van C&A, en voor ik het wist had ik 'm afgerekend en liep ik de winkel weer uit. Zo'n gevalletje van: precies wat ik in gedachten heb, dus meteen meenemen.

De grijze jeans kocht ik laatst bij een bezoekje aan Zara en vind ik echt heel tof. Hij heeft een mooie wassing en kan met veel kleertjes gedragen worden. Echt één van mijn favoriete broekjes inmiddels, want hij blijft ook mooi en zacht na het wassen.

Bij deze outfit draagt Noah zijn nieuwe schoenen. Ze stonden al langer op mijn lijstje en nu kon ik ze voor een mooi prijsje kopen. Ook zo'n gevalletje van: meteen doen ;-). Wat mij betreft maken ze de outfit helemaal af.




En dan onze kleine gentleman. Hij had er tijdens de shoot niet zo'n zin in en dit was dan ook de beste foto...Je krijgt in ieder geval een idee van de outfit ;-).

Mijn hart heeft hij (al) gestolen. Ik vind 'm om op te vreten en kan niet wachten om samen met hem de kerstdagen door te brengen.




Wat vind jij van Noah's outfit? 




♡, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

12 opmerkingen :

  1. Hihi, inderdaad zeg. Een echte gentleman. Wat een tof shirt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal leuk! En die schoentjes, ge-wel-dig. Zo is hij helemaal netjes en kan hij toch nog lekker bewegen. Ik vind het leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Haha, wat staat dat heerlijk eigenwijs. Mooi en draagbaar!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Reacties
    1. Ik kocht ze online bij frontrunner! Daar zijn ze goed afgeprijsd :-). Nog meer Adidas en Allstars etc. X

      Verwijderen
  5. Wat een leuke look! En met die stoete jeans en sneakers wordt het gelijk Casual Christmas! Met die kerstboom op de achtergrond is het bijna een kerstkaart :-) Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een stoer manneke! Ik wens jullie hele mooi kerstdagen toe, geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super schattige outfit!
    Fijne feestdagen! :)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡