woensdag 3 december 2014

CHRISTMAS TIME: cadeautips voor papa's




December is dé maand waarin cadeautjes geven en ontvangen centraal staat. Ik ben zo blij als een kind als ik een cadeautje krijg (iets wat de rest van mijn leven blijft...) maar ik vind het ook ontzettend leuk om voor anderen cadeautjes te kopen en deze leuk in te pakken.

Ik geloof zeker dat geven gelukkiger maakt dan ontvangen. Ik kan er zo van genieten als ik een geweldig, passend cadeau heb kunnen vinden voor een persoon. En al helemaal als ik zie dat die persoon er echt ontzettend blij en verrast mee is.

Met de feestdagen in zicht ben ik al even bezig geweest met cadeau-lijstjes te maken. Voor Noah (duh!), mijzelf, maar ook voor mijn lieve man natuurlijk.
Ik heb vandaag een aantal gave tips, die net even wat anders zijn dan de standaard 'mannen-cadeaus'. Dus, heeft jouw vriend, man, vader en/of broer al genoeg luchtjes en stropdassen in de kast? Kijk dan mee naar deze unieke cadeaus.







1. Een man heeft behoefte aan opbergers, want ook zij willen graag bonnen, kaartjes en andere belangrijke papieren bewaren. Deze prachtige set van HAY is stoer en staat vast erg mooi op zijn bureau of in jullie woonkamer.

2. Een rugzak is momenteel weer erg hip, maar daarnaast ook enorm handig. Je hebt ze tegenwoordig in mooie kleurcombinaties en materiaalgebruik. Deze is ook geschikt voor een laptop. Hoe leuk zal deze tas bij jouw vriend staan!

3. Ook mannen houden van mooi (kijk maar eens naar jezelf!). Deze prachtige papieren neushoorn staat gaaf in zijn werkkamer, in jullie slaapkamer maar zeker ook in jullie woonkamer. Eigenlijk speel ik hier een beetje vals, want ik zou 'm zo voor mezelf kopen ;-). Mocht je man niet handig zijn, kun je hem ook kant- en klaar geven want het is de bedoeling dat je hem zelf in elkaar zet...

4. Nu zie ik je denken. Een theedoek? Ja, een theedoek. Ik ken genoeg mannen die regelmatig in de keuken staan en ook blij worden van mooie aankleding. Deze is stoer én mannelijk. Geef je man een 'boks' als hij weer heerlijk voor je heeft gekookt.

5. Zit jouw vriend ook zo vaak achter de computer te spelen werken? Deze muismat is uniek, van echt leder en oh-zo-gaaf! Is weer eens iets anders dan die felgekleurde foto muismat die hij van zijn werk heeft meegenomen.

6. Onze vrienden en mannen werken hard. En hiernaast hebben ook zij veel afspraken en dingen om te onthouden. Een agenda klinkt misschien afgezaagd, maar deze gave Star Wars versie van Moleskine is echt te leuk. Misschien kun je hier iemand blij mee maken?



Ik hoop dat ik je weer even inspiratie hebt gegeven voor het geval je het echt even niet weet waar je moet beginnen. Ik weet zeker dat onze mannen/vrienden/vaders/broers/zwagers het waarderen als ze deze kerst een uniek cadeautje krijgen. Sokken hebben ze, denk ik, echt wel genoeg.




Heb jij al een idee wat je jouw vriend/man gaat geven? Laat het achter in de comments, misschien help je anderen ook op een idee :-).



, Judith



Shop de producten hier:
Opbergdozen: HAY
Rugzak: Herschel
Papieren neushoorn: Assembli
Theedoek: Naked Lunge
Muismat: Vitra
Agenda: Moleskine


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.


2 opmerkingen :

  1. Geweldige items! Mijn man wil heel heel erg graag de papieren neushoorn hebben, gok dat ik wel de pineut ben met hem in elkaar zetten dan ;) hij vraagt overigens altijd films voor kerst.. Enorm inspiratieloos dus haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. "Ook mannen houden van mooi (kijk maar eens naar jezelf!)" hihi.
    Mooie spulletjes allemaal! Gek genoeg vind ik het altijd moeilijker om cadeautjes te bedenken voor mannen dan voor vrouwen. Maar hier kan ik wel wat mee (:

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡