donderdag 4 december 2014

CHRISTMAS TIME: cadeautips voor mama's




Vandaag heb ik een overzicht gemaakt van mooie cadeaus die je voor jezelf kunt vragen of juist kan geven aan je moeder, zus of vriendin.

Ik heb geprobeerd originele cadeau's te vinden om mama's een geluksmomentje te geven. Natuurlijk is een luchtje of een cadeaubon ook altijd fijn. Maar mocht je een keertje graag wat anders willen, dan breng ik je misschien op een leuk idee.








1. Op nummer één staat natuurlijk een juweel. Voor iedere vrouw is het fijn als ze sieraden cadeau krijgt, maar ik geloof dat het voor een mama nét even bijzonderder is omdat: a) je als moeder veel minder sieraden draagt dan voorheen (iets met peuters die de oorbellen uit je oren trekken, ja echt!), en b) je als moeder niet snel nieuwe sieraden koopt omdat je het zonde vindt van het geld. Dus, een goed idee.

2. Als moeder breng je ontzettend veel tijd door in de keuken. Al is het maar om koffie te zetten of om de hoogglans keukenkastjes vinger-afdruk-vrij te houden. Mama's genieten van mooie aankleding in de keuken en deze opbergblikken zijn daar een goed voorbeeld van. Hiernaast scheppen ze ook orde in de keuken, want de koffiepads hebben nu eindelijk een eigen plek.

3. Tja, eigenlijk is dit cadeau bedoeld voor mijn eigen man. There, I said it. Ik wil dit kussen al bijna twee jaar, dus...lieverd ;-).
Trouwens, ik geloof dat veel mama's dit kussen prachtig vinden. Het is ontzettend mooie kwaliteit en de print is tijdloos. Mijn hart zal in ieder geval sneller kloppen als dit kussen op onze bank ligt.

4. Een moeder die met plezier schoonmaakt en opruimt. Ze bestaat vast en zeker. Met een mooie wasmand maak je in ieder geval haar dagelijks terugkerende taak een plezier om te doen. Wedden dat deze mand haar geluk vermeerdert? Kan voor diverse doeleinden gebruikt worden, dus ook nog eens multifunctioneel, ha!

5. Sta jijzelf of de ontvanger graag in de keuken? Dan is het misschien ook een idee om een paar producten cadeau te geven van Nicolas Vahe. De producten zijn van geweldige kwaliteit en ze zitten ook nog eens in prachtige verpakkingen. Een echte kok waardeert deze producten zeker (en ik ook...).

6. Wie zegt dat borden alleen maar praktisch zijn en verder niets? Borden kun je zeker ook aan de muur hangen, want sommige zijn te mooi om te gebruiken. En, waarom bestaan er anders bordenhangers? Dit bord is een goed voorbeeld om als decoratie te gebruiken. Ik weet zeker dat iedere mama de borden van Donna Wilson te gek vindt.



Ben jij er al uit wat jij voor kerst wilt vragen? 



, Judith



Shop de producten hier:
Armband: Scmyk
Opbergblikken: Bloomingville
Kussenhoes: Fine Little Day
Opbergmand: Ferm Living
Keukenproducten: Nicolas Vahé
Bord beer: Donna Wilson




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

6 opmerkingen :

  1. Oja ik zou graag de flow scheurkalender willen hebben, een leuke quote per dag om vrolijk van te worden!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die is ook heel leuk! Het papierboek van Flow lijkt me trouwens ook een heel tof cadeau...X

      Verwijderen
  2. Wat een super leuk kussen, alleen die prijs..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha, dat kussen krijg je dit jaar vást! En anders houden we een geld-inzameling-actie ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuke cadeau tips! De kussenhoes heb ik vorige week besteld, bij carlijnq.nl. Het is dan wel niet DE echte, maar ik neem er genoegen mee ;)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡