maandag 8 december 2014

Save this one: week 49
Afgelopen week heb ik het vrij rustig gehouden, want helaas hadden wij alle drie buikgriep. Zo niet tof! Maar, gelukkig zijn we weer helemaal de oude en genieten we volop.

Vandaag show ik vier foto's die ik maakte van spulletjes in huis. Lang leve online shoppen, want dat kan natuurlijk gewoon als je onder een dekbed op de bank ligt. Kijk je mee?


1. Deze papieren ster bestelde ik online en ik vind hem supergoed bij kerst passen. Een beetje jammer was wel dat het ongeveer 20 minuten duurde totdat ik hem fatsoenlijk in vorm had... Maar hij staat!

2. Ik was beter en kon m'n pyjama eindelijk inruilen voor een leuke outfit. Na 4 dagen Koos Make-up-loos te zijn, ging ik opgemaakt en warm aangekleed op pad met mijn mannen. Yay voor beter zijn!

3. Hij stond al even op mijn lijstje, maar nu heb ik 'm. Mijn eigen gepersonaliseerde mok! Yay voor dat ook! Het is een kerst-cadeautje dus hij blijft nog even ingepakt...

4. Ik hou van kerst en gezelligheid in huis. Dit kaartje kreeg ik bij een bestelling, en ik vind 'm zo leuk! De eland is (helaas) niet van Schleich, maar van steen. Helaas voor Noah want hij had al een exemplaar kapot laten vallen, dus deze blijft op veilige plek staan.Wil je op de hoogte blijven van mijn dagelijkse leven en alle avonturen die ik met Noah beleef? Je kunt mij -hier- vinden.Fijne nieuwe week!
♡, JudithGeen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

7 opmerkingen :

 1. Balen van de griep, maar fijn dat jullie aan de beterende hand zijn! Ik vind jouw foto's altijd zo fijn om te bekijken. Ze zijn altijd zo stijlvol, fris en simpel. Mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh bah jullie ook al buikgriep. Same here. Gelukkig weer beter!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's. O, wat hoor ik toch van griep overal! Ik hoop dat je gauw weer vol bent met energie hoor.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah, wat balen dat jullie alle drie last hadden van een buikgriep. Niet fijn! Wat een toffe ster heb je gekocht. Ontbrak het aan de handleiding of was het zo'n prulding wat je onmogelijk in elkaar krijgt? ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie blog heb jij! Fijn dat jullie nu aan de beterhand zijn x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De papieren ster is erg leuk! Ooh en de buikgriep, bah dat heerst.

  BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡