woensdag 10 december 2014

CHRISTMAS TIME: cadeautips voor kids




Uiteraard heb ik voor kids ook de leukste cadeautips op een rijtje gezet. Ik kan uren bezig zijn om cadeautjes uit te zoeken voor Noah. Gewoon net als vroeger al bladerend door het speelgoedboek of op het internet.

Er is tegenwoordig genoeg keuze in de winkels, maar ook online zijn er meer dan genoeg webshops die leuke speelgoed verkopen. Soms net even iets anders dan in de winkel, maar dat vind ik alleen maar tof (niet zo standaard begrijp je ;-).

Ben jij nog op zoek naar een leuk cadeau voor een jongen of meisje? Kijk dan gauw mee, want misschien zit er wel iets leuks tussen.










1. Bij Loods5 verkopen ze o.a. deze geweldige houten boot met piraten. De sets zijn vrij groot en het hout is erg mooi afgewerkt. Volgens mij vind iedere jongen het leuk om een eigen piratenboot te hebben en daarmee avonturen te beleven.

2. Stiekem wil mijn man deze wekker, maar dat gaan we mooi niet even doen. Ik zou hem wel zo voor Noah kopen, want hij is geniaal. Deze wekker zal op iedere jongenskamer goed staan, en iedere jongen houdt volgens mij van Lego. Als moeder of tante sla je met dit cadeau zeker niet de plank mis! Je bent misschien voor even een echte held!

3. Een cadeau wat voor jongens en meiden kan. Dit is een geweldig prentenboek over dieren. De dieren zijn ontzettend mooi weergegeven en voor een dieren-freak echt een must-have.

4. Vanaf een jaar of 1 kunnen kinderen beginnen met kleuren. Met deze handige krijtjes kan zelfs het kleinste kindje een mooie tekening maken. Deze krijtjes zijn speciaal vormgegeven om de fijne motoriek van het kindje te ontwikkelen. Ze zijn trouwens gemaakt van sojabonen! Ik zeg je: een hit!

5. Als het kindje wat groter is kun je hem/haar misschien blij maken met deze reusachtige kleurplaat. Je kunt hem op een lege muur of deur plakken, zodat je hem kunt laten hangen totdat hij af is!

6. Springtouwen blijft favoriet. Al is het dan misschien vaker favoriet bij meisjes, maar dat geeft niet. Dit springtouw is van hout en heeft een mintgroen detail gekregen. Erg leuk om te krijgen, en goed voor de beweging.



Heb jij alle cadeautjes al in huis voor je kindje(s) of nichtje/neefje?



, Judith


Shop de producten hier:
Piratenboot: Loods5
Wekker batman: Lego
Prentenboek: Wilde dieren
Krijtjes: Crayon Rocks
Supergrote kleurplaat: Kek Amsterdam
Springtouw: Nobodinoz



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'.

5 opmerkingen :

  1. Leuke cadeau tips weer. Ik ben fan van de piratenboot en het wilde dieren boek ;). Krijtjes liggen hier ingepakt al klaar voor de kerst, alleen dan zijn het stapelbare pionnetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die wekker is tof! Levi heb ik nu opgescheept met een wekker uit mijn jeugd haha. Hij begint zich steeds meer te interesseren voor de tijd, dus misschien is dit wel een leuk cadeau t.z.t.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een leuke tips! Mijn favorieten uit dit lijstje zijn de krijtjes en de wekker! Die wekker lijkt me super leuk voor op Jukka's kamer:)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. OMG die bambi is zo schattig!
    en nummertje vier is echt vree wijs...

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡