woensdag 5 november 2014

Instaswap fall '14 #2Ja, vandaag was het dan zover: ik ontving mijn Instaswap cadeautjes! Zoals je misschien al in mijn vorige post (hier) hebt gelezen, deed ik mee aan de derde editie van Instaswap. Oh jongens, wat was ik zenuwachtig! Ik verwachtte vandaag eigenlijk een envelop door de brievenbus maar niets was minder waar. Er werd aangebeld en ik kreeg een groot pakket overhandigd! De postbode noemde me zelfs bij mijn naam, dat is ook al best leuk toch?

Ik was overdonderd en met een grote glimlach op mijn gezicht zette ik het pakket in de woonkamer en kon de pret beginnen. Of toch niet?


Nee, ik moest nog even geduld hebben want mijn zoontje moest naar bed toe (perfect timing). En, ja, ik moest ook echt de tijd nemen om uitgebreid foto's te maken want ik wilde het hier delen en op Instagram. Dan is het nog best moeilijk hoor, om het papier er niet gelijk van af te scheuren!

Mijn eerste indruk was overweldigend. Mijn swapmaatje had een lief kaartje geschreven en ik had al snel door dat ze mooie dingen had gemaakt.

Alle cadeautjes bij elkaar:

Als eerste cadeau een geweldig wolken-kussen die ik al langere tijd wilde hebben. Ze heeft hem zelf gemaakt en ik ben er echt blij mee. Hij past heel goed bij het kartonnen speelhuisje van Noah, waar ik volgende week op terug kom.
Daarnaast heeft ze een woord gepunnikt en ook deze vind ik erg leuk voor op de kinderkamer.


Perfect match met het speelhuisje:


Mooie kaartjes voor decoratie:


Mijn swapmaatje heeft echt gekeken naar mijn stijl en de spullen in een zwart/wit thema gehouden, wat ik ontzettend lief vind. De getekende kaartjes zijn van Eef Lillemor en krijgen ook een mooi plekje op de kinderkamer.

Er zaten nog twee zwart/wit kaarten bij en twee hele lekkere chocolade repen, waarvan er één al bijna op is...oeps.

Ik ben ontzettend blij met mijn cadeautjes en ik vind Instaswap een geweldig initiatief. Leuk om te vermelden is dat mijn gemaakte swap erg leuk ontvangen is bij degene voor wie ik het heb gemaakt. Win-win situatie dus! 

Ben je ook enthousiast geworden om deel te nemen aan de volgende editie? Houd dan vooral www.instaswap.nl in de gaten. Op Instagram kun je alle leuke creaties en cadeautjes zien onder de tag #instaswap2014falledition.


Wat vind jij van mijn cadeautjes? You like?


♡, Judith

4 opmerkingen :

  1. Wat ontzettend leuk zeg! Ik deed ook mee en ontving gister mijn pakket: ook super lief en leuk! Wat ik zelf maakte heb ik in een blogbericht geschreven op mijn site (als je zin en tijd hebt om het te lezen),

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk! Leuk initiatief ook :)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡