donderdag 19 juni 2014

Just discovered #1. Noodoll




Mijn hart kan een sprongetje maken als ik een nieuw merk ontdek, dat ik ontzettend tof vind. Mijn nieuwe ontdekkingen wil ik graag met jullie delen en daarbij is een nieuwe rubriek geboren: just discovered. In deze rubriek laat ik diverse categorieën aan bod komen, maar veelal hebben ze te maken met interieur, baby-spullen en kindermode.


Vandaag trap ik af met het gave en wat bijzondere merk Noodoll. Noodoll is in 2008 opgericht en hun collectie bestaat uit knuffels, speelgoed, posters, stationary en nog meer leuke hebbedingen. Toegegeven, je moet wel van de stijl van het merk houden, maar in mijn ogen is het origineel en grappig. De meeste producten zal ik wel eerder voor mijn zoontje kopen dan voor mijzelf. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet geniet van de grappige dieren en wolken-kussens. Hoe leuk!

In Nederland is het merk nog vrij onbekend, maar gelukkig zijn er wel een aantal online-shops die producten van Noodoll verkopen (bijvoorbeeld bij: gras onder je voeten). Mocht je een fysieke winkel willen bezoeken dan kun je terecht bij de geweldige winkel Big & Belg in Amsterdam.

De producten van Noodoll zijn van goede kwaliteit en worden op een milieu-vriendelijke manier geproduceerd. En het allerbelangrijkste: de producten voldoen aan het CE-keurmerk en zijn daarom veilig voor de allerkleinsten! Het lijkt me ontzettend leuk om een aantal knuffels in het ledikant van mijn zoontje te zien. Zelf ben ik fan van de grappige dieren en wolken-kussens. En zo'n vrolijke poster of kaart kan een leuke toevoeging zijn in de kinderkamer. Ja, Noodoll heeft mij ingepakt! Ik ben om.

Knuffel en wolk-kussen

Vrolijke kaarten en stationary

Haken voor aan de muur

Één van de vele posters

Knuffels. Kijk hoe leuk!

Knuffel en kussen gedecoreerd in kinderkamer


Noodoll knuffel gedecoreerd in kinderkamer


Ik ben natuurlijk hartstikke benieuwd wat jij van Noodoll vind. Is het een merk dat jou aanspreekt of juist niet? En als je net zo enthousiast bent als ik, welk product zou jij willen aanschaffen?


(Bron foto's: Pinterest)

♡, Judith


4 opmerkingen :

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡