maandag 12 oktober 2015

Challenge 2015 Buy less, buy better | al het moois tot nu toe



In januari 2015 ben ik begonnen met de challenge buy less, buy better. Een challenge die ik zelf heb opgezet en waar ik ontzettend blij mee ben. Tot nu toe vind ik deze challenge het beste en leukste idee dat ik voor mijn blog heb opgezet.

Uit de statistieken blijkt dat jullie, de bezoekers, van over de hele wereld de challenge een hot item vinden want de artikelen worden zo goed ontvangen en gelezen. Erg leuk als ik andere mensen ook inspireer om beter na te denken over (impuls-)aankopen en bewust aan de slag gaan met hun eigen wishlist.






Door omstandigheden ben ik er niet aan toe gekomen om voor september een aankoop te doen. Ik twijfelde enorm tussen een paar items en door andere kopzorgen heb ik daar geen keuze in gemaakt. Helemaal niet erg want zo besloot ik automatisch dat ik in oktober een groter item mag aanschaffen. En van dat idee word ik al erg blij!

Ik ging even terugkijken naar mijn aankopen van de voorbijgaande maanden en kwam op het idee om een terugblik te maken van alle mooie spullen die ik tot nu toe heb verzameld.



Aankoop januari
Nog steeds ben ik elke dag blij met mijn eerste aankoop van de challenge, namelijk dit bureau. Ik blijf hem mooi en praktisch vinden, alleen ben ik wel op zoek naar een nieuwe stoel die beter bij dit bureau past en die ik ook netjes kan aanschuiven. Het artikel met meer informatie vindt je *hier*.


Aankoop februari
Deze maand besloot ik iets voor Noah's kamer te kopen en ik kwam al snel uit bij een bekende slinger. Na veel webshops te hebben afgestruind vond ik hem dan eindelijk. Ik blijf de clowntjes leuk vinden en deze slinger verhuist sowieso mee naar Noah's nieuwe kamer. Het artikel met meer informatie vindt je *hier*.


Aankoop maart
Al sinds een paar jaar stond de poster van Playtype op mijn wishlist, je weet wel dat lijstje wat steeds langer wordt...Ik wist dan ook niet hoe snel ik 'm in huis moest halen toen ik de challenge begon. De lijst die ik wilde zorgde voor wat vertraging, maar gelukkig kon ik deze overnemen van een lieve dame op Instagram. Toen ik 'm in huis had, heb ik de poster meteen besteld. Ik blijf 'm tof vinden en hij hangt nu mooi aan de muur. Het artikel met meer informatie vindt je *hier*.



Aankoop april
We hebben een mooie zomer achter de rug en wat was ik blij met deze loungestoel! Voor mij een hele goede aankoop geweest want ik heb er veel uurtjes in vertoeft. Ik wil me voor komende lente/zomer meer richten op de aankleding van onze tuin want die is nog niet helemaal zoals ik het hebben wil. Deze stoel blijft dan zeker een eye-catcher! Het artikel met meer informatie vindt je *hier*.


Aankoop mei + juni
In de maand mei en juni heb ik twee items gekocht die eigenlijk bij elkaar horen. Je hoeft ze niet samen te kopen, maar ik vond ze als setje leuker staan. Tot op vandaag ben ik zo blij met deze standaards, alhoewel ze nu op het moment niet naast elkaar staan ;-). Bij de kringloop heb ik de perfecte potten gescoord die ik regelmatig afwissel met verschillende planten. Ik durf zeker te zeggen dat deze items de komende jaren nog in onze woonkamer te zien zijn...zo gek ben ik op ze. De artikels met meer informatie en foto's vindt je *hier* en *hier*.



Aankoop juli
Voor de maand juli heb ik een meubelstuk gekocht die boven het vastgestelde budget zat, maar ik kon het op een mooie manier oplossen...Hoe en wat? Dat lees je *hier*.



Aankoop augustus
Deze maand besloot ik weer iets voor mijn zoontje te kopen. Een item dat naast decoratief ook nog eens is bedoeld om mee te spelen! Een geslaagde keuze want Noah is er dol op. Het kleed staat eigenlijk net zo leuk in de woonkamer als op een kinderkamer. Ik viel vooral op de kleurstelling en de afmeting. Het was trouwens ook een vrij goedkope aanschaf wat je er helemaal niet aan af ziet. Meer informatie en foto's zie je *hier*.








Kende jij al mijn aankopen uit de challenge al? En, welke aankoop is jouw favoriet?








Fijne dag vandaag!
XO, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

10 opmerkingen :

  1. Leuk! Ik vind je bureau erg mooi en mijn favoriet is het speelkleed ! Zou hem ook graag willen maar dan meer voor de heb... Wie weet ooit ! Alles op zijn tijd ;) en leuk artikel hoor! Goed opgelost :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi! dankjewel voor je reactie! Het bureau is hier ook nog steeds favoriet. H&M kennende zullen ze in de toekomst wel weer een speelkleed uitbrengen ;-). Maar gelijk heb je hoor...alles op z'n tijd :-). X Judith

      Verwijderen
  2. Ja wij willen het kleed nog steeds hebben. Maar helaas verkopen ze m niet (meer) de planten standaards vind ik ook super!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hi Astrid, ja het kleed blijft leuk. Maar als je de H&M shop goed in de gaten houdt wil hij er 's ochtends nog wel eens opstaan hoor (hopelijk zonder problemen bestellen ;-). En anders komt er wel weer een nieuw speelkleed denk ik...of wacht...misschien Marktplaats eens proberen? De standaards vind ik ook zo leuk, weer eens wat anders dan anders :-). X Judith

      Verwijderen
  3. Dat kartonnen speelhuisje trok dan weer mijn aandacht. Door jouw heb ik altijd zin om mijn huis aan te pakken. Nu nog tijd. En zin. En geld. Vooral dat laatste is belangrijk.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja dat speelhuisje blijft leuk. Ook echt z'n centjes meer dan waard! Heb hem geloof ik nu 2 jaar ongeveer, en hij is nog erg netjes. Mijn, euh ons, huis is ook nog steeds niet af. Dat is het leukste: beetje bij beetje aankleden en veranderen :-). X Judith

      Verwijderen
  4. Oh dat bureau is echt geweldig met die prachtige stoel er aan <3 love it! Ik zou zelf ook nog graag ergens een klein bureautje willen hebben maar ik ben er nog niet helemaal over uit waar ik een plekje in ons huisje zou kunnen creƫren.

    Liefs!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Echt een super leuke challenge! En leuk om en kijkje in jullie prachfige huis te nemen. Mijn favo onderdeel dus ik ben benieuwd wat je komende tijd nog gaat scoren. Hoop dat t allemaal goed met je gaat xx

    BeantwoordenVerwijderen
  6. wooow...prachtig spullen heb je!
    Leuke challenge ook. Misschien moet ik doen...niet rommel (zeg mijn man altijd) meer kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Jeetje zeg, wat een onzettend leuke spullen heb jij. Ik ben jaloers!!!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡