maandag 14 september 2015

kids WINTER musthave | Dr. Martens



De herfst en winter collecties druppelen één voor één binnen in de winkels en dat betekent automatisch ook dat Noah's kledingkast beetje bij beetje wordt aangevuld. Omdat ik bezig ben om zijn garderobe winterproof te maken, lijkt het me leuk WINTER musthaves te delen die je dit jaar in huis moet hebben voor je kindje.

Ik begin deze serie met de laarsjes die wat mij betreft de musthaves zijn voor AW 15/16. Voor jongens én meiden.







Je kent ze waarschijnlijk wel, of nog beter, je hebt ze misschien zelf wel gedragen toen je jonger was: Dr. Martens. Net zoals bij veel schoenen zijn de kinderversies nog leuker en daarom sprong ik een gat in de lucht toen ik ze tegenkwam op internet.

Dr. Martens heeft voor kinderen een uitgebreide collectie. Zo heb je uni kleuren, printjes en kun je kiezen uit een glanzende of matte uitvoering.
Als je het mij vraagt zijn ze allemaal te gek, alleen springt het model Brooklee Black er ver bovenuit. Ze zijn namelijk perfect om te combineren bij alle soorten broekjes en leggings. Plus, bij een meisje staan ze ook ontzettend tof onder een rok of jurkje.

De schoenen van Dr. Martens staan bekend om hun comfort en dit komt o.a. door de luchtkussenzolen. Ze lopen als wolkjes, vandaar dat Noah ze graag draagt... Aan de binnenzijde van de laarsjes zit een rits waardoor ze gemakkelijk aan en uit gaan. Leuk detail is het kenmerkende gele stiksel op de zool.



Voor mij zijn deze Dr. Martens echte WINTER musthaves omdat ze bij elke outfit passen en geschikt zijn voor de regenachtige en koude dagen. Ze staan ook nog eens ontzettend stylish met gebreide wollen sokken, waardoor je zeker weet dat je kindje warme voeten heeft.

De leren laarsjes zijn een kleine investering maar door de kwaliteit en het comfort zal je kindje er lang plezier van hebben. Het 'buy less, buy better' principe gaat in dit geval dan ook helemaal op.






Wat vind jij van deze WINTER musthaves?
En, zijn deze laarsjes ook iets voor jouw kindje?








Noah draagt verder:
Trui - NUNUNU
Legging - Badger + Rue




XO, Judith


Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

5 opmerkingen :

  1. Jaaa we zitten weer op 1 lijn!! Ik vind ze zo gaaf! Lucas heeft een paar glimmende zwarte :D Super blij mee ... Weer top foto's trouwens xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Erg leuk zeg en wat een mooie foto's weer !
    Ik vind de schoenen ook tof, lekker oldskool.
    Je moet er wel het type voor zijn, ze staan niet bij iedereen leuk vind ik. Noah staan ze super maar mijn zoontje Xavi zie ik er (nog) niet in lopen hihi.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heerlijke schoentjes! Ik vind ze eerlijk gezegd bij meisjes nog leuker staan dan bij jongens :D. Super stoer!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah, Doc Martens! Die zijn hier ook populair. Mijn dochter heeft wel 7 paar, en mijn middelste zoon draagt een paar zwarte!

    Huisvlijt

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super gaaf die dr. Martens , ik vind het echt heel erg stoer!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡