vrijdag 17 juli 2015

nOeser | birds 'n bears collectie


Ontzettend tof nieuws: vandaag brengt nOeser de nieuwe collectie ''birds 'n bears'' uit.
Als je nOeser kent, weet je dat de nieuwe collectie weer ongelofelijk leuk zal zijn. Hier en daar zag je misschien al sneak peeks verschijnen op Instagram en Facebook, vandaag is het dan zo ver.

Mijn zoontje Noah is afgelopen seizoen 'brand rep' voor nOeser geweest, en wat was ik daar, als moeder, trots op! Ik maakte kennis met de fijne kledingstukken en mooie collectie voor de allerkleinsten. Een merk dat voor mij bijzonder is geworden, mede omdat ik er zo'n leuke herinnering aan heb.

Wat nOeser zo bijzonder maakt is dat zij zich richten op babykleding (t/m maat 86-92) en werken met verschillende thema's en prints in één collectie. De items met verschillende prints kunnen alsnog met elkaar gecombineerd worden omdat ze hetzelfde kleurpalet en uitstraling hebben.

Ik zie baby's de eerste paar weken het liefst in neutrale kleuren, zoals wit en lichtgrijs. Maar bij een volgende baby zal ik zeker een setje van nOeser kopen. Door de kleine prints zorgt nOeser ervoor dat de kledingstukken het baby-gehalte blijven behouden en daardoor vind ik ze ook in een maatje 62 erg leuk.







De nieuwe collectie is geinspireerd op de kinderfilm Brother Bear. Je ziet hele leuke prints voorbijkomen, zoals veertjes, vissen, adelaars en beren. Wauw, wat een toffe designs! Maak kennis met Bruno the Bear, Freddy the Fish en Bob the Bird!














 








Annuska, wat heb je een geweldige collectie uitgebracht! Ik krijg zowat drang om alvast wat te kopen voor de toekomst ;-). Één ding weet ik zeker: deze collectie is een hit!

De ''birds 'n bears'' collectie is vanaf vanavond vanaf 19.30u verkrijgbaar via de officiële webshop van nOeser.








Wat zijn jouw gedachten over deze nieuwe baby-collectie?







XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden. Wil je je abonneren op mijn YouTube kanaal dan kun je op deze link klikken.

6 opmerkingen :

  1. Dat okergeel Met grijs is zo'n mooie combi!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Helemaal eens Judith, het is een prachtige collectie! Hij sluit ook mooi aan bij de vorige lijn. Benjamin had afgelopen seizoen ook 2 items en vond het kwalitatief ook heel goed!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk! Zitten leuke items tussen, de visjes, veertjes en het roze overslag-vestje, prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Doen ze goed, elke keer weer een mooie collectie!! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een super super mooie kleertjes!!
    Dit merk ga ik onthouden!
    Groetjes Karin

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡