zondag 21 juni 2015

Papa in de spotlights | outfit voor Vaderdag in Tommy Hilfiger


Vandaag is het Vaderdag!
Vandaag is een dag dat 'onze' papa in de spotlights staat, en hoe kan ik dat beter eer bewijzen dan een heuse outfitpost van hem te plaatsen.
Vandaag draait het om Noah's papa, mijn man, Bram.

Zoals je in het artikel van gisteren al hebt kunnen lezen waren we vorige week uitgenodigd om een outfit voor Bram te shoppen, ter ere van Vaderdag. Kijk voor meer informatie en foto's dit artikel nog even terug.

In het artikel van vandaag laat ik de nieuwe outfit van Bram zien, of beter gezegd, showt Bram z'n nieuwe outfit. We hebben een shoot gehouden en we had fun. Ik vind het heerlijk om Noah op de foto te zetten, maar Bram is m'n 2e favoriete model en de foto's zijn erg leuk geworden.












Bram draagt de Tommy Hilfiger Hudson jeans die een mooie wassing heeft en mede door de stretch zit de jeans als gegoten. De jeans heeft een klein logo van het merk op de achterzijde en heeft leuke roodkleurige details aan de binnenzijde van de broekspijpen. Helemaal leuk als je de pijpen dus een keer omrolt.
De Tommy Hilfiger Bay is een gestreept vest in indigoblauw en is erg comfortabel. Ik vond hem op de hanger al erg leuk, maar eenmaal aan was ik verkocht. Ik vind het vest het leukste in combinatie met een jeans, eigenlijk zoals Bram het hier draagt. Ja, wat mij betreft zo samen een goede combi!

Natuurlijk moest zijn Jordan pet ook even op de foto, want zo ken ik hem niet anders. Al met al is het een comfortabele en hippe outfit, perfect voor een vader die de hele dag in de weer is met z'n zoontje.








Natuurlijk mogen een aantal vader en zoon foto's niet ontbreken in dit artikel. Ik ben ontzettend blij dat hij Noah's vader is en kan me geen betere vader voor hem wensen.
Vandaag staat hij in de spotlights en zullen wij hem heel goed verwennen...om te beginnen met een ontbijt op bed natuurlijk en veel quality time met ons gezin.

Schat, fijne Vaderdag vandaag. We love you, big time!









En, wat vind je van Bram's outfit?
Ga je nog iets leuks doen deze Vaderdag?








XO, Judith




Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

2 opmerkingen :

  1. Dat zijn zeker erg mooie foto's geworden. Prachtig zo bij het water. Leuk om je afgelopen zondag even in het echt gezien te hebben

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke foto's hoor en leuk geschreven!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡