zaterdag 27 juni 2015

Challenge 2015 Buy less, choose better | aankoop juni



Tja, als je mijn blog regelmatig leest en mij volgt op Instagram weet je misschien nog wel wat mijn aankoop van vorige maand was. In het artikel van mei schreef ik al dat de set niet compleet was, dus daarom ging mijn voorkeur er naar uit om meteen deze maand de hogere variant aan te schaffen.

Nu is het echt een setje, maar kan ik ze alsnog afzonderlijk neerzetten. Het is dan niet zo'n hele grote verrassing misschien maar ik ben er hartstikke blij mee en ik heb weer geprobeerd om er een aantal mooie foto's van te maken.

De complete set staat nu te pronken in de keuken, op de vensterbank. Helaas kan ik daar geen foto's maken want dan heb je gelijk uitzicht op de buurt/straatnaam waar ik woon, en dat houd ik liever privé. Ik heb o.a. foto's gemaakt in de woonkamer, maar ik laat je zien dat ze eigenlijk ook erg leuk op een bureau staan.

Benieuwd waar ik het over heb, of nieuwsgierig naar mijn foto's? Kijk dan even mee.










Ik kan niet veel meer over mijn nieuwe aankoop vertellen omdat vrijwel alles al in dit artikel beschreven staat. Zoals ik al in het beginstukje vertelde, kan ik de standaarden van Ferm Living bij elkaar gebruiken maar ook afzonderlijk.
Qua planten en potten kun je ook zo vaak wisselen als je wilt, dus je kunt eindeloos variëren. Zelf wil ik richting het najaar/winter de witte potten verwisselen met goud of brons, ik spotte bij H&M Home al een hele leuke 6-hoekige variant!

Op het bureau:



Door het hele huis kunnen de standaards een plekje krijgen, maar het allerleukste staan ze in ons keukenraam en op het dressoir. Ter afwisseling heb ik ze op het bureau op de werkzolder gezet, waar ze ook best goed staan. En, zo heb ik gelijk wat groen op zolder :-).


In de woonkamer:
















De kleine standaard is 50 cm hoog, en de grote standaard 65 cm. Ik bestelde hem bij Nordic Blends, een geweldige webshop met hele mooie producten van Scandinavische bodem. De prijs van de plantenstandaard is €36 euro, maar ik had nog een leuke kortingscode via de nieuwsbrief gekregen en kon hem daarom iets goedkoper krijgen.

UPDATE
De challenge 'buy less, buy better' deed ik voordien samen met Pauline. Helaas heeft zij ervoor gekozen om te stoppen. Ze zal nog één post met jullie delen, en die kan je binnenkort verwachten.

Ik ga de komende maanden gewoon door met de uitdaging die ik heb opgezet. Er komen namelijk zoveel leuke reacties van jullie en de artikelen worden enorm goed gelezen, wat wil zeggen dat het een interessant item is.
Daarnaast is het een perfect systeem om mijn wensenlijst af te vinken en ik vind het heel leuk om bezig te zijn met interieur- en woondecoratie. Ik ga met dezelfde enthousiasme door en ik hoop dat jij me blijft volgen, dat zou ik erg gezellig vinden ;-).

Ik ben erg blij met de complete set en mijn volgende aankoop is al bekend...Tot het zover is ga ik verder met brainstormen hoe ik jou/jullie een keert bij de challenge kan betrekken.









Wat vind je van mijn nieuwe aanwinst,
 en heb je zelf ook nog een leuke aankoop voor in huis gedaan?









Fijn weekend!
XO, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

15 opmerkingen :

  1. Staat mooi zeg! Heul cool :)
    Ik heb pas een boomstamschijf met schors en dalapaard gekocht/besteld! Erg blij mee! En pas in Brugge in n veel te dure winkel met Scandinavisch design een potje met rendier waarin nu een cactus zn intrek heeft. Dat dus :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dankjewel Geertje! Wat een leuke aankopen heb je gedaan! Het potje met cactus klinkt ook erg tof :-) X

      Verwijderen
  2. Ah, ik ben fan! Het staat echt heel mooi en neutraal :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooi. Ik begrijp heel goed dat je hem compleet wilde maken. Eenvoudig maar stijlvol

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi. Ik begrijp heel goed dat je hem compleet wilde maken. Eenvoudig maar stijlvol

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heel leuk! Judith wat maak jij toch steeds prachtige foto's... Ik ga bij jou op de leer denk ik...

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha, ik schreef bij je eerste standaard al PERFECT. Dus...

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat is de standaard mooi zo, als set! Zo'n goede koop :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk dat je ermee verder gaat. Het is een reeks waar ik elke maand opnieuw naar uitkijk :D

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, ik heb er nog superveel zin in! Dankjewel voor je lieve reactie!

      Verwijderen
  9. Jij hebt echt zoveel smaak! En knap dat je het zo volhoudt met kopen!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡