dinsdag 17 maart 2015

Review | Loverock - natuurlijke huidverzorging + give-away



Huidverzorging is belangrijk op elke leeftijd, maar als je moeder bent weet je dat de huid van je kind(eren) enorm gevoelig is voor schadelijke invloeden van buitenaf. De tere huidjes van onze kinderen hebben extra aandacht nodig en daarmee extra verzorging.

Als ik kijk naar de huidverzorging van mijn zoontje ben ik van het allereerste moment begonnen met het gebruiken van huidverzorgingsproducten. Tijdens het bad- en verzorgingsritueel gebruik ik verschillende producten en Noah's huid reageert hier goed op. Toch merk ik dat zijn huid droger is in vergelijking met de mijne: o.a. rondom zijn ellebogen/knieën, op zijn bovenarmen en benen.

Het is belangrijk dat je als ouder de tijd neemt om de huid van je kind(eren) goed te verzorgen. Onze kinderen zijn namelijk onze kostbaarste bezit, en daar wil je toch alleen het beste voor?

Vandaag heb ik een artikel over Loverock, een natuurlijke huidverzorging voor kinderen vanaf het eerste levensjaar. Ik ben nog niet lang bekend met het merk, maar ik kan je alvast verklappen dat we hier in huis er een nieuwe favoriet bij hebben. En, nog leuker: jij maakt kans op een product van Loverock!















Algemene informatie
De huid van kinderen is tot vijf keer dunner dan de huid van volwassenen. Dit komt doordat de talg producerende klieren nog klein zijn en de productie van huidvet beperkt is; de kinderhuid is hierdoor vatbaarder voor de gevolgen van kou, wind en zon. Daarnaast heeft de kinderhuid meer hydratatie nodig dan wij volwassenen.

Afgelopen jaar is Dieke, moeder van twee jonge kinderen, begonnen met het realiseren van haar droom: het ontwikkelen en op de markt brengen van een huidverzorgingslijn, speciaal voor kinderen. Loverock is door Dieke opgezet en de verzorgingslijn van Loverock beschermt de kinderhuid in alle weersomstandigheden.

Dieke: ''Loverock is geïnspireerd op mijn kinderen. Mijn zoontje heet Pico en zijn naam betekend in het Portugees rots of steen, dus 'rock'. Mijn dochtertje heet Amee en haar naam komt van het Frans voor houden van, 'aimer' oftewel 'love'. Samen zijn zij Loverock en vertegenwoordigen ook de tegenstellingen tussen jongens en meisjes: het harde en zachte, de lieve jongens en stoere meisjes''.







De lijn is puur natuurlijk en is geheel van Nederlandse bodem, dat maakt het alleen al bijzonder!
Loverock is gemaakt met liefde door experts op basis van het mooiste uit de natuur.

Loverock staat voor:
  • natuurlijke kinderverzorging;
  • dermatologisch getest;
  • hypoallergeen met allergeenvrij parfum;
  • natuurlijke zonnefilters;
  • puur, natuurlijk en veilig!

Wij hebben met veel plezier een aantal producten mogen testen en ik ben enorm enthousiast over de bodylotion 'Rock my body'. De geur is niet zo baby-standaard, maar ruikt heerlijk naar een mix van avocado en sheabutter: heerlijk fris en ietwat zoet tegelijk. De bodylotion is romig en smeert fijn uit. Het laat een prettige geur achter en als ik met Noah naderhand knuffel is er nog een subtiele geur aanwezig.

Daarnaast hebben wij de hair & body douchegel 'Rock fresh skin' getest en ook dit is een fijn product in gebruik. Ik vind het persoonlijk een uitkomst als ik met één tube zowel Noah's haartjes als lichaam kan wassen, soms is dat net wat makkelijker als we een nachtje bij familie of vrienden logeren. Noah's huid reageert goed op dit product en zelfs bij het uitspoelen van zijn haartjes merk ik dat hij geen last heeft van prikkende ogen dus dat is positief!







Bij Loverock kun je terecht voor een complete huidverzorgingslijn voor lieve jongens en stoere meisjes. Wij zijn in ieder geval fan van 'Rock my body' en zullen met veel plezier ook de hair & body douchegel gebruiken.
Naast de prettige geur, formule van de lotion- en gels is de verpakking van de producten clean, en dat spreekt mij ook ontzettend aan. De tubes passen goed in onze badkamer, want eerlijk gezegd heb ik de opvallende gele flessen met Woezel en Pip liever in de lades staan ;-). Ach, ik hou nou eenmaal van mooie verpakkingen.
Zelfs op de kinderkamer staat hij netjes ;-).






Bij Loverock kun je terecht voor huidverzorging, bad- en doucheproducten en zonbescherming. Voor een volledige overzicht kun je kijken op de officiële website van Loverock.



Ben jij nieuwsgierig geworden en wil jij zelf een product van Loverock uitproberen? Dat kan! Ik mag namelijk de bodylotion 'Rock my body' (t.w.v. €20,95 euro) weggeven incl. een aantal mini's.


Wat moet je doen om kans te maken?
  • volg Savedwithstyle op Facebook (wordt nagekeken);
  • volg Loverock op Facebook (optioneel);
  • laat hieronder in een reactie weten dat je meedoet!

That's it. Makkelijk toch, en ik raad je aan om mee te doen want de bodylotion is echt heel fijn! Let wel even op: de bodylotion bevat macadamianoot olie, kinderen met een notenallergie kunnen hier allergisch op reageren.


Je kunt tot 24 maart meedoen met de give-away. Ik maak op 25 maart de winnaar bekend op de Facebookpagina van Savedwithstyle!




♡, Judith



Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

10 opmerkingen :

  1. Yes ik doe mee! ❤️

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel mooi merk waar ik mee werk in mijn salon, Beauty & You in Nuenen! Mijn zoontje van 3 jaar vind het helemaal leuk om zelf te smeren en geniet ervan om in de salon de speciale 'kids behandeling' te krijgen.

    Veel positieve reacties van ouders, zelfs voor kinderen met een hele gevoelige huid.

    Leuk om deze review te lezen...

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat lijkt mij dat een heerlijke creme. Ik doe graag mee met de giveaway :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk, ik waag een poging! Mijn Noah heeft altijd droge knieën.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ga nog vragen aan mijn dochter (14) of ze mee wil doen via haar Facebook. Ik heb geen Facebook meer, best lastig soms :-) Lijkt me een goed product. Dus hierbij doe ik mee en ik laat mijn dochter Facebook liken.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik ken dit merk helemaal niet, fijn om over te lezen. Dit soort producten spreken mij erg aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk! Ik doe een poging voor mijn zoontje. Hij heeft een hele gevoelige huid en ben nog steeds aan het zoeken voor een fijn product voor hem. Vooral dat het hypoallergeen is, vind ik echt een must voor de gevoelige babyhuidjes.
    Oh, ik heb beide facebooksites geliked.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuk! Voor mij ook een nieuw product. Alleen de naam en verpakking is al leuk! Ik doe graag mee:-)

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡