maandag 16 maart 2015

Mini fashion | nieuwe sneakers van Red-Rag SS'15



De lente is in zicht en dit is het goede moment om de kledingkasten van onze kinds uit te breiden met shirts, tanktops, spijkerblousjes, baggy leggings en shorts. Natuurlijk moeten we het belangrijkste niet vergeten, namelijk zomerschoenen.

Noah's schoenencollectie is uitgebreid met toffe sneakers van Red-Rag en ik laat ze graag aan je zien. Vorige week scheen de zon, het leek wel zomer! De temperatuur was aangenaam en we hadden de perfecte plek gevonden om outfit-foto's te maken, met deze sneakers in de hoofdrol. Kijk je mee naar Noah's nieuwe schoenen?









Ik ontving dit toffe paar van Red-Rag en ik voeg ze met alle liefde toe aan Noah's schoenencollectie (die overigens groter is dan die van mij inmiddels...). Deze schoenen zijn gemaakt van grijs geschuurd suède en hebben een camouflage print met oranje details.

Noah's kleding probeer ik altijd goed af te stemmen met zijn schoenen. Deze sneakers zijn vrij opvallend en daarom extra leuk om de aandacht op te vestigen. Ik combineerde de schoenen met een olijfgroen broekje en een zwart shirt. Wat mij betreft een top combinatie, want de kleuren passen goed bij elkaar.



Red-Rag onderscheidt zich van andere merken door opvallend kleurgebruik en stoere details. Zoals je op bovenstaande foto ziet, zien de schoenen er mooi uit en is de afwerking erg goed: iets waar mijn oog altijd op valt. Hoe tof zijn deze schoenen?! Ontzettend leuk voor stoere jongens!

































Naast het toffe uiterlijk zijn de schoenen van top-kwaliteit. Je ziet het, je voelt het: het is écht zo. Zowel de binnenkant als buitenkant is gemaakt van leder en de rubberen zool zorgt ervoor dat de neus minder snel beschadigd. Daarnaast heb ik nog niet eerder zo'n fijne voorgevormde binnenzool gezien.

Ja, wij zijn fan! Stoere, toffe sneakers die ontzettend goed passen bij een ondernemende en speelse Noah. De sneakers kunnen met veel kleuren en kleding gecombineerd worden en zijn een goede aanvulling op een zomerse jongens-garderobe.

Kijk voor meer informatie en verkooppunten op de officiële website van Red-Rag.






Wat vind jij van Noah's nieuwe sneakers? Ken jij het merk Red-Rag al?








♡, Judith




- Dit artikel bevat producten die ik opgestuurd heb gekregen. -
Geen artikelen meer mislopen van mij? Je kunt SavedwithStyle volgen op Bloglovin'Op Instagram kun je mij hier vinden.

6 opmerkingen :

  1. Wat een leuke schoenen! Ik ken het merk omdat ik met mijn oudste naar een goede schoenenzaak ga omdat hij erg brede voetjes heeft.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een fijne foto's van een heerlijke middag in de speeltuin! De schoenen zien er goed stevig uit, hopelijk heeft Noah er veel plezier van. Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik kende het merk nog niet, maar ik vind dit echt leuke schoentjes! Ze staan hem ook echt heel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze schoenen vind ik echt heel stoer en leuk staan!

    BeantwoordenVerwijderen

♡ Ik vind het erg leuk dat je reageert. Bedankt voor je reactie! ♡